Teklubben er en familiebedrift. Vi startet i 2006 med import og videresalg av te og te-rekvisita på nett. Vi importerer og selger utelukkende te fra seriøse leverandører, og er stolte over å kunne si at vi stadig får gode tilbakemeldinger på kvaliteten på teen vi selger. Vi har som mål å fortsatt gjøre oss fortjent til slik respons.

Vi tar aldri inn store partier av hver te-sort. Det gir oss anledning til å stadig prøve ut nye teer, enten det er klassisk eller aromatisert te. De mest populære fortsetter vi selvsagt å selge, mens de som ikke går like godt, kan fases ut. Vi er åpne for  tips fra våre kunder om sorter vi ikke har i vårt utvalg, og tar årlig inn mange nye teer.

For øyeblikket har vi totalt over 300 forskjellige sorter i nettbutikken - cirka 100 klassiske teer, og over 200 aromatiserte.
Utvalget er fordelt på svart te, grønn te, hvit te, oolong-te, rooibos-te, frukt-te, urte-te, krydder-te.
Over 40 av sortene er sertifisert økologiske.
Har du, som mange, oppdaget nytelsen av en god kopp Earl Grey-te, kan vi glede deg med over et dusin forskjellige varianter. Mange av disse har blitt favoritter over lang tid blant våre kunder.

Vi er også spesielt stolte over de klassiske tesortene vi har skilt ut under kategorien "Premium te". Her finner du det beste av det beste, i hovedsak svart og grønn klassisk te. Her er ingen billigprodukter, men vi garanterer utsøkte nytelser blant disse teene. Mange av teene produseres årlig i svært begrenset mengde og er derfor gjerne ekstra etterspurt.